Hajópadló

A hajópadló a régmúlt hangulatát idézi fel.

A padlók legrégebb óta használt típusa. Méreteinél fogva elegáns megjelenést ad lakásunknak. Klasszikus módon szögelve kerül lefektetésre, valamint a Svéd fakereskedés által forgalmazott padlót betonra is lehet ragasztani.

Vastagsága: 20/22 mm.

Szélessége és hossza: változó, általában 4 vagy 5 m hosszú és 10 -12 cm széles,  de max. 15 cm lehet. A padlót természetesen lehet pácolni, olajozni, viaszolni, lakkozni.

A hajópadló egy régi stílusban bútorozott lakásban, olyan embereknek ajánlom akik el tudják viselni a fa szeszélyét! Mire is gondolok ?

  • Elsősorban a fenyőfa ha natúr állapotban marad “lakkozva vagy viaszolva” a napfény hatására elszíneződik, de természetesen minden fa, csak a fenyő erősebben!
  • Erősebb külső behatás következtében könnyen sérül a felülete (keményebb tárgy kiesik a kezünkből,kisgyerek autót végigtol a padlón stb.).
  • Időjárás változásokat szellőztetést magas hőmérséklet változásokat úgy reagálja le, hogy kisebb-nagyobb roppanásokat hallani.

Természetesen ha a szakember ajánlásait betartva kezeljük a padlót, egy örök szép és kellemes harmóniát kölcsönöz a háznak, és mi magunknak is.

Vásároljon most legalább 24 m szegélylécet és a ragasztáshoz szükséges ragasztót ajándékba adjuk.

Minden megvásárolt 24 m (1 csomag) mellé 1 kartus ragasztót adunk.