MUREXIN X-Bond MS-K88 expressz speciális ragasztó

Csúcsminőségű, elasztikus, egykomponensű ragasztó az új fejlesztésű MSP technológiával. A termék víz-, oldószer-, szilikon-, izocianát- és halogénmentes, UV- és időjárásálló valamint átfesthető. X-Bond MS-K88 Expressz ragasztó tartósan elasztikus, csökkenti a nyíróerőket és az alapfelületre ható erőket. Emisszószegény és semleges szagú. Az erősen tapadó szigetelő- és ragasztóanyag univerzálisan alkalmazható a szívó, valamint sima, glettelt nem szívó felületeken. Kül- és beltér-ben alkalmazható:

– ragasztóanyag szigetelőanyagokhoz, mint pl. polisztirol, kőzetgyapot betonra, üvegre, téglára és fémre,
– kerámia, csempe, kő, ablakpárkány, fa és parketta ragasztására a különböző alapfelületekre,
– fém, beton, kő stb. és különböző anyagok (próbaragasztás ajánlott) kombinációs ragasztására, nem szívó alapfelületek esetén illetve amikor az anyagok felülete nem szívóképes, akkor vízzel kell bepermetezni az alapfelületet vagy legalább az egyik anyagot,
– további alkalmazási területek: konténer-, szellőző- és a klímabeépítések, szendvics szerkezet, akusztika-, könnyű- és szárazépítés , hajóépítés, jármű- és karosszériagyártás, síneken közlekedő járművek, reklámtechnika, épületbádogozás. Padlófűtésre alkalmas.

Kikeményedési idő: kb. 12 – 48 óra, végszilárdság: kb. 48 óra után, nyitott idő (fektetési idő): kb. 30 – 40 perc alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően.

Murexin X-Bond MS-K88 expressz speciális ragasztó

290 ml kartus  Bruttó ár: 3.896Ft

Anyagszükséglet: kb. 0,60 – 1,50 kg / m2 az alapfelülettől, a burkolat hátoldalától és a felhasználástól függően. Kikeményedési idő: kb. 12 – 48 óra, végszilárdság: kb. 48 óra után, nyitott idő (fektetési idő): kb. 10 perc alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően.

Megrendelés

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.